Datorită multiplelor avantaje, tot mai mulți români aleg tavanele extensibile drept cea mai buna solutie pentru amenajarile interioare. Probabil, tavanul extensibil este cea mai optima alegere, care se potrivește perfect cu toate incaperile și cu orice tip de design interior.

Vom prezenta avantajele tavanelor extensibile printr-o analiză comparativă cu alte tipuri de finisaje ale  tavanelor.

  1. Posibilități nelimitate pentru diverse concepte de design – se pot executa tavane 3D de cele mai complexe construcții

– cu ajutorul tavanelor extensibile se pot realiza diverse forme geometrice pe baza carcaselor in prealabil pregătite (valuri, forme concave sau convexe).

– designul tavanelor de regips sunt limitate la suprafețe plane sau și cu treceri de nivel (scafe) la fel plane. Tavanele casetate, datorită elementelor sale constructive, pot forma doar suprafețe plane.

  1. Tavanele extensibile nu se fisureaza in timp, iar vopseaua nu se “cojește”

– Tavanul extensibil nu se va fisura sau denivela in timp deci nu necesita intretinere. Recomandarea noastra ar fi ca o data la 2-3 ani sa-l stergeti cu o laveta umeda, iar zonele mai murdare sa le spalati cu solutie de spalat geamuri.

– O mare problema a tavanelor false din regips, a tavanelor clasice gletuite si vopsite este faptul ca in timp ele se fisureaza, iar vopseua se desfoliază. Astfel, că odata la 2-4 ani, va fi necesară o remediere a zonelor afectate.

  1. Tavanle extensibile vă protejează locuința împotriva inundațiilor vecinilor.

– Tavanul  extensibil,  poate acumula , în caz de o situație nefiricită, o cantitate imensă de apa (până la 100  litri de apă pe metru pătrat). Ulterior tavanul extensibil fals se demontează prin declipsare pentru a evacua apa acumulată și se remontează la loc. Astfel se evită pagube importante pe care le poate produce inundația (electrocasnice defecte, parchet umflat, tapete distruse ș.a.m.d.)

– Tavanele suspendate sau de regips in caz de inundație nu rețin apa,  sunt grav afectate și necesita fie reparații fie inlocuire completă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *