NOI REALIZĂM CELE MAI UNICE INTERIOARE!

 

 Deja de mai mult de 10 ani noi ne ocupăm cu furnizarea producției de calitate superioară, producerea acesteia și montarea sistemelor de tavane extensibile. În spatele nostru au rămas mii de comenzi de importanță majoră și mai mult de 10.000.000 m2 de tavane instalate! Alegîndu-ne pe noi, puteți fi sigur că ve-ți primi produse doar de cea mai fină calitate, și o deservire impecabilă.

Tavanele extensibile  sunt alegerea perfectă pentru crearea unui design deosebit! Ele sunt produse din țesături PVC de înaltă rezistență, create după cel mai înalt standart francez – M1, ceea ce reprezintă nu doar calitatea absolută, ci și un design interior de elită! Cînd instalarea este finisată, tavanul devine pur și simplu o suprafață fără absolut nici un defect, perfect netedă. De asemenea, itavane.ro vă oferă la dispoziție și cea mai variată gamă de țesături, și culori (mai mult de 200 nuanțe). Suprafețele mate sunt utilizate pentru a reda un stil sever și solid în birouri administrative sau oficii, cele satinate dimpotrivă – vor aduce interiorului Dvs. o notă de căldură și romantism. Texturile din lac sau cele semi-transparente sunt create special pentru mărirea vizuală a încăperilor, și cele metalice nu rămîn în urmă – ele vă vor da o urmă de individualitate.

Clienții mulțumiți stau la baza companiei noastre, iar timpul și încrederea Dvs. este enorm de prețuită de colaboratorii noștri. Apelînd la noi, puteți fi sigur că a-ți făcut alegerea corectă!